OVER ONS

 

 

Oh My Raw Balls is in 2017 opgericht door Emma-Lisa. Deze Zweedse foodie begon dat jaar in Amsterdam een winkel met de lekkerste en meest pure treats. Haar passie voor rauw en onbewerkt voedsel kwam goed tot uitdrukking in haar smakelijke rawballs creaties. Binnen afzienbare tijd verzamelde zij een trouwe schare fans om zich heen. Van yogastudio's tot bedrijven en particulieren, iedereen sprak van "Oh My Raw Balls".

Eind 2021 besloot Emma-Lisa met haar gezin terug te gaan naar Zweden. Sapmeesters, 1 van haar grootste klanten en fan van het eerste uur besloot de handschoen op te pakken zodat de overheelijke ballen niet voor Nederland verloren gingen. Naast het maken van gezonde dagverse sappen met veel groenten is voor Sapmeesters het produceren van de gezonde rawballs een mooie aanvulling op het aanbod. De natuurlijke rawballs liggen helemaal in lijn met de filosofie van dit in 2008 opgerichte bedrijf dat zich eveneens richt op gezonde, verantwoorde en lekkere voeding.  

Mikyla werd binnen Sapmeesters verantwoordelijk voor de Rawballs. Emma-Lisa leerde haar tot in detail haar manier van gezonde tussendoortjes maken en droeg haar passie en enthousiasme voor gezonde voeding over. Emma-Lisa blijft het brein achter de recepten van de verschillende ballen en helpt vanuit Zweden mee aan de ontwikkeling van de smaken en Mikyla gaat met Oh My Raw Balls Benelux de komende jaren hard aan de weg timmeren.  


Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in Nederland kennis te laten maken met het gemak van onze rawballs. Rawballs, ook wel blissballs genoemd, zijn namelijk het ideale tussendoortje voor ieder moment. Vol goede energie en gemaakt van pure, rauwe, gezonde producten. Met Rawballs heb je altijd een healthy snack binnen handbereik.  

Onze ballen worden wekelijks vers gemaakt, gekoeld geleverd en kunnen 6 dagen in de koeling worden bewaard. Ingevroren blijven de ballen 6 maanden goed. Eenmaal uit de vriezer zijn ze binnen een paar minuten geschikt voor consumptie. 

Oh My Raw Balls bestaan uit onbewerkte, biologische en duurzame ingredienten en superfoods. OMRB is de specialist in rawballs, blissballs of hoe je de gezonde snack dan ook mag noemen. 

Geniet van onze 100% natuurlijke rawfood snacks! 

© 2021 - 2023 ohmyrawballs.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel